mamido Hluboký kočárek pro panenky s květinami růžový

989 

mamido Hluboký kočárek pro panenky s květinami růžový mamido mamido Hluboký kočárek pro panenky s květinami růžový 989 Kč

Popis produktu

Kočárek pro panenky s květinovým vzorem je fantastický, velký a obratný kočárek určený pro nejmenší dívky. Jeho moderní a příjemný design jistě nadchne každou malou opatrovatelku panenek, medvídků a jiných mazlíčků. Kombinace růžových barev s jemnými květinami tvoří ideální duet.
Kočárek byl vyroben velmi pečlivě a důkladně, což lze vidět při zkoumání detailů této hračky. Kočárek stojí na jednoduché, lehké a především bezpečné konstrukci, která se skvěle osvědčí během každodenních her. Kočárek pro malou opatrovatelku je velmi pohodlný a obratný, s ním lze snadno a plynule manévrovat.
Co vyniká na tomto růžovém kočárku s květinovým designem? Nastavitelná a měkká rukojeť k ovládání, jejíž výšku lze upravit podle výšky dívky, a sklopitelná stříška usnadňující skladování. Kočárek disponuje velkými a stabilními koly, která zajišťují lehké a pohodlné ovládání.
 
Rozměry:

Maximální výška s rukojetí: 65 cm
Délka korby: 40 cm
Šířka (rozchod kol): 39 cm
Balení: 66 cm x 42 cm x 11,5 cm

Další vlastnosti: Věk 3+. Určení Pro holky. Barva Růžová. Stav zboží Nové. Výška 68 cm. Šířka 14 cm. Doporučený věk 3. Doporučený věk 4. Doporučený věk 5. Doporučený věk 6. Věk od 3 let.

Katalogové číslo: L-860 Kategorie: , ,
Výrobce:mamido

Související produkty