mamido Hudební piano pro děti se zvířátky v angličtině

299 

mamido Hudební piano pro děti se zvířátky v angličtině mamido mamido Hudební piano pro děti se zvířátky v angličtině 299 Kč

Popis produktu

Interaktivní piano je neuvěřitelná hračka pro nejmenší, otevírající fascinující svět učení a zábavy v jednom. Tato roztomilá a pohádkově barevná hračka, byla vytvořena s ohledem na batolata, která chtějí poznávat svá první slovíčka v anglickém jazyce, přátelským a interaktivním způsobem.
Piano není pouze hudebním nástrojem, ale také skvělým prostředkem pro rozvoj jazykových dovedností. Děti mohou experimentovat s různými zvuky a současně si osvojovat nová slovíčka. Interaktivní funkce, jako jsou anglické písně a svítící zvířátka, dělají učení příjemným zážitkem.
Hračka zapojuje všechny smysly, podporuje senzorický vývoj a koordinaci pohybu. Její pevná konstrukce a bezpečné materiály zajišťují dlouhotrvající a bezpečnou zábavu pro nejmenší.
 
Rozměry:

hračky: 23,5 cm x 23 cm x 4 cm
balení: 29 cm x 24 cm x 5,5 cm

Má certifikát CE a je také v souladu se standardem EN71. Určeno pro děti starší 3 let.

Další vlastnosti: Věk 3+. Určení Pro holky, Pro kluky, Pro nejmenší. Stav zboží Nové. Výška 24 cm. Šířka 6 cm. Doporučený věk 2. Doporučený věk 3. Věk od 3 let. . . .

Katalogové číslo: L-1060 Kategorie: , ,
Výrobce:mamido

Související produkty