mamido Dřevěný vzdělávací třídič geometrických tvarů pro děti

339 

mamido Dřevěný vzdělávací třídič geometrických tvarů pro děti mamido mamido Dřevěný vzdělávací třídič geometrických tvarů pro děti 339 Kč

Popis produktu

Tento dřevěný třídič je nejen kreativní, ale také velmi vzdělávací hračka. Díky třídiči na kolečkách se vaše dítě nejen bude bavit, ale zároveň bude povzbuzováno k objevování fascinujícího světa tvarů, barev, zvířat a čísel.
Třídič má formu malé krabičky s otvory v různých geometrických tvarech, jako je kruh, trojúhelník nebo čtverec. Tyto otvory umožní vašemu dítěti procvičovat schopnost správně přizpůsobit tvary, což následně podpoří rozvoj motorických dovedností a logického myšlení.
Dřevěné kostky dodané v sadě dokonale ladí s touto hračkou a obsahují čísla a přátelské vzory zvířat. Vše je vyrobeno s maximální péčí o kvalitu a bezpečnost, s precizním zpracováním, které eliminuje ostré hrany a zajišťuje bezpečné hraní.

Další vlastnosti: Věk 36m+. Materiál Dřevo. Stav zboží Nové. Doporučený věk 2. Doporučený věk 3. Doporučený věk 1,5. Věk od 0.5 let. . . . .

Katalogové číslo: L-10378 Kategorie: , ,
Výrobce:mamido

Související produkty