mamido Sportovní autíčko Champion 1:10 na dálkové ovládání RC žluté

1 069 

mamido Sportovní autíčko Champion 1:10 na dálkové ovládání RC žluté mamido mamido Sportovní autíčko Champion 1:10 na dálkové ovládání RC žluté 1069 Kč

Popis produktu

Dálkově ovládané sportovní auto Champion je ideální pro děti, které se začínají zajímat o modely aut a závody. Tento model v měřítku 1:10 umožní chlapci nechat fantazii volný průběh, vytvořit si vlastní závodní dráhu a soutěžit se svými vrstevníky, zatímco zlepšuje své manuální dovednosti, obratnost a chytrost.
Auto je vyrobeno z odolného materiálu PVC, který odolává nízkým teplotám, deformacím, nárazům a dokonce i explozím. Měkká, gumová kola vozidla zajistí vysokou přilnavost na různých typech povrchů. S dálkovým ovladačem, který umožňuje řídit automobil ve všech směrech, bude hra s vrstevníky ještě zábavnější.
Dodávaný dálkový ovladač funguje na frekvenci 2,4G, což eliminuje rušení během hry. S tlačítky pro ovládání dopředu-zpět a vpravo-vlevo, je řízení jednoduché a intuitivní. Žlutá barva s atraktivními nálepkami, otevřený vzhled motoru a aerodynamický design dodávají autu závodní vzhled.
 
Rozměry:

Auto: 43 cm x 18 cm x 12 cm
Balení: 55 cm x 24 cm x 20 cm

Pro plné využití zážitku z hry je třeba vybavit ovladač 2 x AA bateriemi 1,5 V. Autíčko je dodáváno s bateriemi včetně nabíječky a je vhodné pro děti starší 14 let.

Další vlastnosti: Věk 14+. Určení Pro kluky. Barva Žlutá. Stav zboží Nové. Model Auto. Výška 60 cm. Šířka 25 cm. Doporučený věk 12. Doporučený věk 13. Doporučený věk 14. Doporučený věk 15.

Katalogové číslo: L-5444 Kategorie: , ,
Výrobce:mamido

Související produkty