mamido Velký dětský samopal na pěnové náboje červený

1 029 

mamido Velký dětský samopal na pěnové náboje červený mamido mamido Velký dětský samopal na pěnové náboje červený 1029 Kč

Popis produktu

Pistole jsou hračky, které chce mít každý malý chlapec ve své sbírce. Hry na agenty, policisty či vojáky by se daly dlouho vyjmenovávat, představivost děti nezná hranic. Při hraní se rozvíjí nejen svoji představivost, ale také motorika a obratnost. Dětský samopal umožní bezpečnou hru, má pěnové náboje, které byly vyrobeny z certifikovaného materiálu. Samopal má dlouhý zásobník, který snadno pojme až 40 nábojů. Dosah střely je velký, až 45 m! Jeho konstrukce připomíná skutečnou zbraň, ale je bezpečná, nemá žádné ostré konce. Zaměřovač namontovaný na horní části zbraně vám umožní přesněji naměřit cíl. Chcete-li střílet, stačí zatáhnout za rukojeť, nabít a střílet!  Součásti sady: Dětský samopal Pěnové náboje 40 ks Rozměry: Samopal: 52 cm x 36 cm x 10 cm Balení: 60 cm x 30 cm x 9 cm Zbraň je určena pro všechny děti starší 6 let.

Další vlastnosti: Věk 8+. Barva Černá. Materiál Plast. Barva Červená. Určení Pro kluky. Hmotnost 2 kg. Věk od 8 let. Výška 36 cm. Šířka 10 cm. Délka 52 cm. Typ Pistole na pěnové náboje.

Katalogové číslo: L-8454 Kategorie: , , ,
Výrobce:mamido

Související produkty